NEW LOCATION, NEW DESIGN.

11 2016
NEW LOCATION, NEW DESIGN.

In occasion of the relocation of Milano Unica, Lanificio Zignone revamped its exhibition stand design. The new space reflects the ‘contemporary classic’ approach the company has chosen to peruse as a concept throughout its various communication tools. The area has been divided into three main sections, creating a more spacious working space for the sales team to host clients. The central area was dedicated to the finished garments that hung gracefully on made-to-measure asymmetric wooden racks. Every desk featured a different monochrome illustration by the artist Jins. The less formal area was dedicated to a co-branding project with Rollor Technology® and to the company’s social media activity #feelzignone. Clients were also invited to relax in a seating area dedicated to Italian delicacies such as wine and cheese. All elements within the stand have been design and made to measure for Lanificio Zignone.